Engelsk

Oversættelse Af sætninger Dansk til engelsk

19. januar 2012 af jonasbay123 (Slettet)

Oversæt følgende sætninger til engelsk:
1. Der er for mange møbler i stuen. 

There are to many furnitures in the living room

 

2. Hvorfor ser du så vred ud?

Why you look so angry?

3. Jeg har lige set pengene, men nu er de forsvundet.

I just saw the money , but now they are gone

 

4. To gange om ugen kommer han for sent.

Two time a week he comes to late

5. Sidste sommer tilbragte han 2 uger i Spanien

Last summer he spended two weeks in Spain

Er de korrekte? det til en aflevering så vil gerne være på den sikre side , så giv endelig respons

- på forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. januar 2012 af hjælpmig! (Slettet)

1. There are too many pieces of furniture in the living room (furniture = står allerede i flertal, derfor skal der ikke sættes s på).

2. Why do you look so angry?

3. I just saw the money but now it is gone. (på engelsk er money altid ental = is og ikke are). 

4. He is late two times a week. 

5. Last summer he spent two weeks in Spain. (Man kan ikke skrive "spended". Tilbragte = spent). 


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. januar 2012 af Stygotius (Slettet)

Ordet "furniture" er bestemt ikke flertal, men er et utælleligt ord i ental og betyder ikke møbler, men møblement.

a)  "There is too much furniture in the living room"

b)  "Why are you looking so angry ?"

c)  "He is late twice every week."

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. januar 2012 af hjælpmig! (Slettet)

#2 Ja, undskyld det var mine fejl. Jeg var vidst lidt træt igår :P


Skriv et svar til: Oversættelse Af sætninger Dansk til engelsk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.