Matematik

dividier

21. januar 2012 af uytuty (Slettet)

hej hvordan dividier man 100/0,0035 uden lomme regner

 

tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. januar 2012 af nielsenHTX

det er ikke noget pænt tal.... men det kan skrives som

100/0,0035 = 1 000 000 /35  = 1 000 000 /5*7 =200 000/7 og så må du bruge 7 tabellen


Skriv et svar til: dividier

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.