Matematik

Andengradsligninger

22. januar 2012 af dnopas (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej :)

Jeg har en aflevering for om ligninger, og jeg er gået i stå ved disse tre andengradsligninger:

1) 3x^2 -6x = 20

2) 3x^2 -319x = 0

3) 536x^2 -851 = 917x

Jeg har brug for at vide fremgangsmåden for ligningerne.

Mange tak på forhånd.


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Beregn diskiminanten d, og hvis d ≥ 0 , beregnes rødderne ved hjælp af rodformlen x =  (-b±√d)/(2a) .


Brugbart svar (1)

Svar #2
22. januar 2012 af peter lind


Skriv et svar til: Andengradsligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.