Tysk

Uregelmæssige verber sætninger

23. januar 2012 af hadermat (Slettet) - Niveau: B-niveau

1. Han lod sit hår farve rødt =  Er hat seine Haar rote farbe gelassen

2. Om lørdagen sover de længe = Am samstag sie lange Schlaf

3. De har mødt en ræv i skoven = Sie haben ein Fuchs in der Wald erfüllt.

4. Månen skinnede hvidt over landskabet = der Mond schien weiß der Landschaft

5. Paula overdriver altid i sine historier = Paula übertreiben immer in seine Geschichten

6. Titanic er sunket i 1912 = Titanic ist im Jahre 1912 gesunken

7. 3 millioner flygtede fra DDR = 3 Millionen floh die ddr

8. Du hælder altid for meget cola i glasset = Sie werfen immer zu viel Cola in das Glas

9. De havde spist da jeg kom = als ich kam hatte sie gegessen

10. Fordi de flyttede, blev lejligheden tom =  Da zogen die leere Wohnung war

11. Tennisspilleren slår bolden i nettet = Der Tennis-Spieler dreht sich die Kugel im Netz

12. Bilen drejede(=bøjede) om hjørnet = das Auto um die Ecke gebogen

13. Jeg har glemt nøglen i bilen = Ich vergaß den Schlüssel im Auto

14. Giver du mig snart min bog ? = Geben Sie mir bald mein Buch?

15. Hvorfor har i taget hans plads ? = Warum hat ihr seinen Platz genommen ?

 

Nogen der vil hjælpe med at rette og forklare evt fejl i oversættelsen ?

På forhånd tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. januar 2012 af Stygotius (Slettet)

Det har ikke så meget med tysk at gøre. Forklaringer  ville fylde flere sider.


Skriv et svar til: Uregelmæssige verber sætninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.