Matematik

trigonomatri

26. januar 2012 af sexysofie (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej er der nogle der kan hjælpe mig?

 

har en retvinklet trekant med ABC hvor vinkel A= 52 grader og c (hypotonesen) = 32,9 hvordan finder jeg så ud af længden bc . hvad skal jeg bruge? kan jo ikk anvende noget da jeg ik kender flere kateter..


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Trekanten er retvinklet:

|BC| = a = c·sin(A)

(trigonometri, hypotenusen).


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. januar 2012 af peter lind

sin(A) = a/c


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. januar 2012 af nielsenHTX

der må menes BC...

sin(A)=a/c


Skriv et svar til: trigonomatri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.