Tysk

oversæt

31. januar 2012 af cathi (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan siger man "tage en uddannelse" = eine Ausbildung nehem?

der er store sociale problemer på grund af de mere end 160 forskellige nationaliteter = es gibt große, soziale Probleme wegen der mehr auch 160 verschiedene Nationalitäten. 

Han blev født = er wurde geboren 

Tak på forhånd :) 


Brugbart svar (1)

Svar #1
31. januar 2012 af Tyskfødt (Slettet)

Hvordan siger man "tage en uddannelse" = eine Ausbildung nehem? machen eller: Eine Lehre als ... machen   Sie macht eine Ausbildung/Lehre als Schneider (skrædder)

der er store sociale problemer på grund af de mere end 160 forskellige nationaliteter = es gibt große soziale Probleme wegen der mehr auch als 160 verschiedenen Nationalitäten.

Han blev født = er wurde geboren  Er wurde am 31 Januar 1999 in Odense geboren.

 


Svar #2
31. januar 2012 af cathi (Slettet)

Kan man så sige "ein Fachabitur machen"?  

Og tusind tak for hjælpen :) 


Brugbart svar (1)

Svar #3
31. januar 2012 af Tyskfødt (Slettet)

Ja!


Svar #4
31. januar 2012 af cathi (Slettet)

Tak :D 


Svar #5
31. januar 2012 af cathi (Slettet)

Sidste spørgsmål:

Siger man: "er machte 10.klasse an einer realschule" eller "er besuchte 10. klasse an einer Realschule"? 


Brugbart svar (1)

Svar #6
31. januar 2012 af Tyskfødt (Slettet)

er besuchte die 10. Klasse an einer Realschule

 


Skriv et svar til: oversæt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.