Matematik

stamfunktion, integral f(x)=8-x

06. februar 2012 af heeeeejjj (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle synes det her funktion f(x)=8-x, så ud til at finde dens stamfunktion til.

har prøvet med denne, men kan bare ikke få til at passe, når jeg differentiere. nogle der vil hjælpe med at finde en stamfunktion.

F(x)=8*x-(((1)/(2)))^(2)*x+k

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. februar 2012 af mathon

                     F(x) = 8x - (1/2)x2 + k


Brugbart svar (1)

Svar #2
06. februar 2012 af Andersen11 (Slettet)

#0

Undertiden kan man begrave sig selv i så mange lag af parenteser, at det er umuligt at gennemskue, hvad man har skrevet.


Skriv et svar til: stamfunktion, integral f(x)=8-x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.