Oldtidskundskab

ligninger

07. februar 2012 af nielsberg (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Skal have isoleret p  i nedenstående  2 ligninger

 

Q=4000 - 2000P

 

 

Q=4000 - 4000P


Brugbart svar (2)

Svar #1
07. februar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Oldtidskundskab?

Isoler leddet med p

2000p = 4000 - Q

p = (4000 - Q)/2000 = 2 - (Q/2000)


Svar #2
07. februar 2012 af nielsberg (Slettet)

Q/2000  kan det skrives på enanden måde ???? hmmmmm hvordan bliver det til gange istedet for..


Brugbart svar (3)

Svar #3
07. februar 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

1/2000 = (1/2)·(1/1000) = 0,5·0,001 = 0,0005 .


Svar #4
07. februar 2012 af nielsberg (Slettet)

når p isoleres skulle det gerne kunne tegnes som en ret linie....


Brugbart svar (2)

Svar #5
07. februar 2012 af Andersen11 (Slettet)

#4

Det kan det da også

p = -(1/2000)·Q + 2


Brugbart svar (2)

Svar #6
12. februar 2012 af Kashiiru (Slettet)

spørg Platon!


Brugbart svar (3)

Svar #7
12. februar 2012 af Andersen11 (Slettet)

#6

Husk på det vanvittigt gode råd, når du selv sidder i eksamenssituationen.


Skriv et svar til: ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.