Matematik
ubestemt intergral
08. februar 2012 af
KLWG (Slettet)
-
Niveau: B-niveau
bestem uden hjælpemidler følgende ubestemte integraler:
∫(√x+1/√x)dx
Hvordan er det nu, når der er √? :-)
Svar #1
08. februar 2012 af mathon
intergral ---> integral
∫(√x + 1/√x)dx = ∫(√x + 2·(1/(2√x)))dx = (2/3)x√(x) + 2√(x) + k = ((2/3)x + 2)√(x) + k
Skriv et svar til: ubestemt intergral
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
