Engelsk

Is eller are i de her sætninger og hvorfor..?

12. februar 2012 af anonym000

Hej
det er de her sætninger, men jeg skal huske at sige, at der bliver arbejdet med ubestemte stedord.

There__some pencils in the drawer, but there__not any paper

There__hardly any houses for sale in the neighbourhood.

på forhånd tak.


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. februar 2012 af rakijovic

'There' er kun et foreløbeligt subjekt (preparatory subject); du skal kigge på det faktiske subjekt  hver sætning, afgøre dets tal (ental? flertal?), og vupti, så ved du også den korrekte form af verbet.

(Og så kan det være hujende ligemeget med de ubestemte stedord der bruges hér, da de kan jo bruges både i ental og flertal.)

- - -

Vriendelikheid is net sinisme wat 'n jol gekry het! ◄ |||| ► Ljubaznost je samo cinizam što je dobio piće! ◄ ||||

► Prietenia este doar cinism care a băut puțin alcool ! 


Svar #2
12. februar 2012 af anonym000

så i den første er det are og is. i den anden er det så is..?

- - -

...............


Brugbart svar (2)

Svar #3
12. februar 2012 af patrickbc (Slettet)

Jeg ville sige. Are og Is i den første. Og are i den anden pga.

Pencils = Flertal

Paper = Ental

Houses = Flertal


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. februar 2012 af rakijovic

Ganske korrekt, #3. :)

- - -

Vriendelikheid is net sinisme wat 'n jol gekry het! ◄ |||| ► Ljubaznost je samo cinizam što je dobio piće! ◄ ||||

► Prietenia este doar cinism care a băut puțin alcool ! 


Svar #5
12. februar 2012 af anonym000

#3

Ahhh.. :)

- - -

...............


Skriv et svar til: Is eller are i de her sætninger og hvorfor..?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.