Matematik

Hjælp med matematikopgaver

12. februar 2012 af Eksamen12 (Slettet)

Hej, jeg har en del svært ved dem her, de driller lidt. Jeg har prøvet, men kan simpelthen ikke.

Opgaverne lyder sådan her:  1/5 + 2/3 1/6 af 360. 

20 % af 2500 kr Kr

100 kr. af 400 kr er %

72- 3=

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. februar 2012 af 123434 (Slettet)

100/400=25/100=0,25=25%

7^2-3=7^-1=1/7

20% af 2500kr=2500kr*0,2=500kr

 


Brugbart svar (2)

Svar #2
12. februar 2012 af nielsenHTX

1/5 + 2/3 find fællesnævner </o:p>

3/15 + 10/15 = (3+10)/15=13/15</o:p>

1/6 af 360 er 360/6 </o:p>

20 % af 2500 kr Kr er 2500*0,2</o:p>

100 kr. af 400 kr er % er (100/400)*100= ? % </o:p>

ved ikke om du har skrevet forkert ind men </o:p>

72- 3 =7-1=1/7</o:p>


Svar #3
12. februar 2012 af Eksamen12 (Slettet)

Jo, det er rigitig hvad jeg har skrevet. 

Tak for hjælpen.

Kan i evt hjælpe mig med denne ? 

5,70 Km til M

825 g til Kg

 


Brugbart svar (1)

Svar #4
12. februar 2012 af 123434 (Slettet)

3#

1km=1000m

5,7km=5700m

1kg=1000gram

825gram=0,825kg


Svar #5
12. februar 2012 af Eksamen12 (Slettet)

Tak for hjælpen! :)

Har lige flere hvis i gerne vil hjælpe :)

Den har jeg også svært ved

32 ^16 20/9 

Det største tal er
Det mindste tal er

En vinter måltes følgende temperaturer:
1 -10 7 -11 -4 -1
Forskellen mellem laveste og højeste temperatur var
Gennemsnits temperatur var

 


Brugbart svar (1)

Svar #6
12. februar 2012 af 123434 (Slettet)

5#

Gennemsnitstemperatur:

(1-10+7-11-4-1)*/6=-21/6*=-3,5*

Den laveste temperatur:-11*

Højeste temperatur:1*

Forskel:1*-11*=-10


Brugbart svar (1)

Svar #7
12. februar 2012 af nielsenHTX

#5

hvilket tal der er størst af </o:p>

3216 og 20/9 den burde du meget hurtigt kunne se.

hvad er bare 32*32?

20/9 er lidt over 2...

</o:p>

se på tallene hvilket er det største og hvilket er det mindste? forskellen er så den største minus den mindste </o:p>

gennemsnittet er alle målingerne lagt sammen og så divider med antal målinger.</o:p>

(1-10+ 7-11-4-1)/6

</o:p>

#6 skal nok lige se på den højeste temp igen.

 

 


Svar #8
12. februar 2012 af Eksamen12 (Slettet)

Mange tak for hjælpen!

Så var der lige en til.En kube har rumfanget 216 cm3

Kantlængden er ______ cm?

Også denne her! x-5x+2x

3(2-y)+3

8/16 %

1/5 %

62+6

(32)*(32)

Håber i kan hjælpe mig med dem


Brugbart svar (1)

Svar #9
12. februar 2012 af 215 (Slettet)

Hvis du ønsker facit dobbelttjekket kan du bare vedhæfte hele opgavesættet


Svar #10
12. februar 2012 af Eksamen12 (Slettet)

Det er fint nok.

Jeg mangler ikke så mange opgaver:)


Brugbart svar (1)

Svar #11
13. februar 2012 af 123434 (Slettet)

7#

Forskel:7*-11*=-4*


Skriv et svar til: Hjælp med matematikopgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.