Matematik

Hjælp

12. februar 2012 af Eksamen12 (Slettet)

Hej, jeg skal til at, tegne en kasse den skal. Rumfanget skal være på 24 cm3 

Hvordan kan jeg lave sådan et?

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. februar 2012 af YesMe (Slettet)

l · b · h = 24cm3

Fx, l = 5 cm, og b = 3 cm, så må h = 24 cm3/(l·b)


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.