Matematik

prøve færdighed...

13. februar 2012 af hehehej (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej:)
Jeg har prøve i færdighed her efter ferien, og karakteren jeg får bliver skrevet i karakterbladet. Hvad synes I, jeg skulle øve/træne mig med inden for procent i færdighed, da jeg mest har problemer med det.


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. februar 2012 af 123434 (Slettet)

Decimaltal til procent

0,2 er procent. 0,2*100%=20%

Procent af noget.

50% af 200

200*0,5=100

 

 


Svar #2
15. februar 2012 af hehehej (Slettet)

Hvad med sådan noget som nedsættelse, førpris, prisen nu. For det har jeg svært ved.


Brugbart svar (1)

Svar #3
15. februar 2012 af 123434 (Slettet)

En trøje koster 500kr, før kostede den 1000kr. Hvad er nedsættelsen i procent?

(1000kr-500kr):1000kr*100%=50%

 


Skriv et svar til: prøve færdighed...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.