Generelt

Fremlægge

20. februar 2012 af maria00 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Heej alle sammen

Jeg skal fremlægge imorgen, og jeg er pisse nervøs allerede nu. Jeg pleger altid at være nervøs når jeg skal fremlægge, men denne her gang er jeg virkelig træt af at være nervøs. Det er sådan så at når jeg fremlægger så ryster jeg, bliver rød og min stemme knækker. Det er altså en virkelig dårlig følelse man får. Og det hjlæper mig ikke ved at spise morgenmad, øve på fremlæggelsen det noger jeg tit læser osv.., men synes ik det hjælper mig..

Har i nogen råd til hvad jeg kan gøre nu? Jeg vil have noget der virkelig vil hjælpe mig noget effektivt hvis man kan side det sådan tak. :-)

 

 

 


Brugbart svar (3)

Svar #1
20. februar 2012 af Enhver (Slettet)

Ja, sådan har jeg det også selv, når jeg skal fremlægge. Prøv at visualisere situationen. Jeg har ikke selv prøvet det endnu, men har fået at vide af en ven, at det virker.
Forestil dig, at du står i klassen og fremlægger. Forestil dig situationen, og hvordan det er. Gennemgå  i dit hovede i detajler, hvad du skal sige, og i detajler hvordan det hele vil komme til at foregå. Forestil dig også, at du begår fejl, og hvad du så gør.

På den måde snyder du din hjerne til at tro, at du virkelig har prøvet denne fremlæggelse, så når du så står i klassen i morgen og skal fremlægge, ved du lige, hvad du skal gøre, for du har jo prøvet det før (eller det tror din hjerne!)
Det kræver nok lidt øvelse, og det er en god idé at gøre det flere gange. Jo flere gange, jo bedre!


Skriv et svar til: Fremlægge

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.