Matematik
Integrale
11. september 2003 af
OldRonko (Slettet)
En funk. f er givet ved:
f(x)= integralet fra 1 til x af (t+3*kvadratrod(x))dt
bestem f(4) og f´(x)
Et lille fif ville gøre godt
f(x)= integralet fra 1 til x af (t+3*kvadratrod(x))dt
bestem f(4) og f´(x)
Et lille fif ville gøre godt
Svar #1
11. september 2003 af SP anonym (Slettet)
Du skriver:
f(x)= integralet fra 1 til x af (t+3*kvadratrod(x))dt
Er du sikker på, at det ikke er
f(x)= integralet fra 1 til x af (t+3*kvadratrod(t))dt
???
Det vil nemlig betyde en hel del for løsningen...
f(x)= integralet fra 1 til x af (t+3*kvadratrod(x))dt
Er du sikker på, at det ikke er
f(x)= integralet fra 1 til x af (t+3*kvadratrod(t))dt
???
Det vil nemlig betyde en hel del for løsningen...
Svar #2
11. september 2003 af OldRonko (Slettet)
f(x)= integralet fra 1 til x af (t+3*kvadratrod(t))dt
jep det er således, undskyld.
Kan stadig ikke løse den
Skriv et svar til: Integrale
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
