Matematik

Bolden

22. februar 2012 af patrickmac (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hvordan regner man denne opgave

(3,1)

Bolden:

Ifølge reglerne må en bold højest veje 1,620 ounce

1= ounce= 28,35 gram

Hvor mange gram må en bold højest veje?

 

(3,2)

Golf boldten har en radius på 21,5 mm og er pakket i en kasse med tre boldte ihver.

Angiv målene på en kasse der netop kan rumme tre golfbolde?

 

(3,3)

Beregn rumfanget af denne kasse

Boldtene udfylder noget af pladsen i kassen. Resten af pladsen fyldes med ludt.

 

( 3.4 )

Hvor stor en del af kassens rumfang er udfyldt af de 3 boldte.

 

 

 

 

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. februar 2012 af nielsenHTX

3.1

bolden må højest veje 1,620*28,35

3.2

hvis de lægger på langs vil højden vil 6gange radius af bolden. bredden og længden vil da være 2 gange radius.

3.3

rumfanget af en kugle er V=(4/3)π*r3    find hvad en boldt fylder og gange det med 3 da der er 3

3.4

find rumganget af kassen ved at gange sidderne sammen

boldene fylder så  

(Vbolde / Vkassen)*100


Skriv et svar til: Bolden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.