Matematik
HASTER INTEGRALER.... HJÆLP!!!!!!
Gini-koefficienten kan beregnes ved udtrykket G=1-2•∫_0^1 L(x)dx.
Vis ved brug af stamfunktioner, at Gini-koefficienten er 1-2/(a+1) når L(x)=x^a.
Her sidder jeg og er lidt lost, er der nogen der evt har en vejledning til hvordan man udregner det sidste spørgsmål, eller hvor jeg evt. kan finde en?
Det haster virkelig
Svar #2
24. februar 2012 af sands (Slettet)
jeg forstår ikke e ord af hvad der står på den side. Er det muligt at du kan forklare det lidt enklere?
Svar #3
24. februar 2012 af Andersen11 (Slettet)
#2
Man skal beregne
G = 1 - 2·0∫1 xa dx .
Benyt den kendte formel ∫ xa dx = xa+1/(a+1) + k , a ≠ -1 , til at beregne integralet.
Skriv et svar til: HASTER INTEGRALER.... HJÆLP!!!!!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
