Matematik

integralet af exp(-x)

04. marts 2012 af Thakris (Slettet) - Niveau: A-niveau

hvad gør jeg med -x? er det bare exp(-x) *-1 ?


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. marts 2012 af SuneChr

Sæt      t = - x         dt = - dx       


Brugbart svar (1)

Svar #2
04. marts 2012 af mathon

                     ∫ e-xdx = -e-x + k               som hurtigt kontrolleres ved differentiation


Brugbart svar (1)

Svar #3
04. marts 2012 af SuneChr

(- 1 / ex) '  =  (u / v) '  =  (u' v - u v') / v2  = 1 / e  =  e - x 

Stamfunktionen er da      - 1 / ex    +  c


Brugbart svar (1)

Svar #4
04. marts 2012 af mathon


Svar #5
04. marts 2012 af Thakris (Slettet)

ok tak


Skriv et svar til: integralet af exp(-x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.