Matematik
integral
04. marts 2012 af
JTPUK (Slettet)
-
Niveau: B-niveau
Graferne for funktionerne f og g afgrænser et punktmængde, dvs. område, der har et areal. Bestem dette areal, når f (x) = −x2 + 2x +1 og g(x) = x −1 Jeg ved at jeg skal ende med 4,5 men hvordan kommer jeg der til?? :-)
Svar #1
04. marts 2012 af SuneChr
Find skæringspunkterne a og b for linjen og parablen. for a < b fås arealet a∫b ( - x2 + 2x + 1 - (x - 1) ) dx
Svar #2
04. marts 2012 af JTPUK (Slettet)
Der hvor der står a∫b sætter jeg da -1 for a og 2 for b? (-x2 = -1) og (2x=2)
Skriv et svar til: integral
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
