Tysk

Oversættelse af sætninger

04. marts 2012 af emiliehvc (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej :-) 

Jeg håber, at der er en som vil kigge mine oversættelser igennem og sige om det ser fint ud og evt. hvad der skal rettes. (Oversættelserne er vedlagt som word-fil) 

På forhånd tak! 

 
Vedhæftet fil: Nachkriegzeit.docx

Brugbart svar (2)

Svar #1
06. marts 2012 af erdu (Slettet)

1 = Erste Wir haben im Laufe der Zeit gearbeitet, kurz nach dem Zweiten dem Zweiten Weltkrieg.

2= Zweite Viele große deutsche Städte wie Berlin und Dresden, wurde komplett ausgebombt.

3= Dritte Berlin wurde in 4 Sektoren aufgeteilt und jeder Sektor begann der Wiederaufbau.

4. Viele Frauen arbeiteten, um sauber und ordentlich Ziegel Ruinen.

6. Wir haben zwei Stockwerke, von Wolfgang Borchert geschrieben zu lesen.

7. In einer Geschichte geht es darum, was Hunger kann über die Beziehung zwischen Menschen zu tun.

8. In der zweiten, was passiert in den Köpfen der Kinder, die erlebt grausige Dinge


Brugbart svar (2)

Svar #2
06. marts 2012 af Tyskfødt (Slettet)

Du er velkommen til at sende din opgave direkte til min indbakke. Din deadline?


Brugbart svar (2)

Svar #3
06. marts 2012 af erdu (Slettet)


Skriv et svar til: Oversættelse af sætninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.