Matematik

Logaritme

10. marts 2012 af stinedenseje (Slettet)

Hvordan laves flg. om til logaritme:

Lineær regression; y = ax +b

 

(det skal give log a og log b)


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. marts 2012 af mathon

mon ikke der menes

                                                                f(x) = y = b·ax                          

som10-talslogaritmert giver   
                                                                log y = log(a)·x + log(b)

                                                                  Y     =  A·x    +   B


Svar #2
10. marts 2012 af stinedenseje (Slettet)

nej

 

den har jeg lavet


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. marts 2012 af mathon

                         ax +b er ikke et logaritmisk udtryk, som skal bestå af faktorer eller divisorer


Svar #4
10. marts 2012 af stinedenseje (Slettet)

jo


Brugbart svar (1)

Svar #5
10. marts 2012 af SuneChr

I et enkeltlogaritmisk koordinatsystem, hvor x-aksen er ækvidistant, og y-aksen er logaritmisk, vil funktionen

y = b·a aflæses som en ret linje, hvor linjen løber gennem (0 ; b) og (1 ; a·b) i det logaritmiske koordinatsystem.


Brugbart svar (0)

Svar #6
10. marts 2012 af YesMe (Slettet)

#0

... hvis #1 ikke gælder, så giver dit spørgsmål ikke nogen mening. Svar med lange sætninger.


Skriv et svar til: Logaritme

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.