Spansk

Er der nogen der kan hjælpe mig med en meget nem spanske!?

11. marts 2012 af LineLine12 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har brug for hjælp til dette.. Hvordan skal den oversættes ,`?

 

 

Genitiv
Oversæt følgende genitiv-konstruktioner:
 

Kristinas interesser  

Pigens cykel


Drengens bog  

Forældrenes hus


Faderens bil   

Pigens øjne
 

 

 

 


Brugbart svar (2)

Svar #1
11. marts 2012 af tony tango (Slettet)

det hedder som regel på spansk: "cykel af pigen" dvs. bicicleta de la chica. og libro de el chico = libro del chico osv 


Brugbart svar (2)

Svar #2
12. marts 2012 af munequita (Slettet)

 

Tony har hjulpet dig lidt på vej.  Jeg synes du skulle lave resten selv!

Tony:  
Husk dog at starte med artikel:  LA bicicleta de la chica.
 


Svar #3
12. marts 2012 af LineLine12 (Slettet)

Tusind tak :)


Brugbart svar (2)

Svar #4
12. marts 2012 af tony tango (Slettet)

#2 jeg var nemlig også i tvivl om artiklen, men hvis det det skal oversættes ordret, så skal LA vel ikke med? for så bliver det jo "Cyklen af pigen" og der er tale om "cykel af pigen"..?


Brugbart svar (2)

Svar #5
12. marts 2012 af munequita (Slettet)

pigens cykel = LA bicicleta de LA chica

ingen tvivl fra min side. =)

pigen cykel er rød = la bicicleta de la chica es roja. vi kan da ikke starte uden artikel :/

 

Du siger da heller ikke "roof of the house is red" du siger " THE roof of the house is red".  Ved ikke lige hvor godt et eksempel det er..... men artiklen skal MED :)


Svar #6
13. marts 2012 af LineLine12 (Slettet)

Er det rigtigt oversæt..

Kristinas interesser  

Pigens cykel
Drengens bog  

Forældrenes hus
Faderens bil  

Pigens øjne

LA bicicleta de la chica
Los intereses de Kristina
El muchacho del libro
casa de los padres
Padre de coches
La chica de los ojos

 


Brugbart svar (2)

Svar #7
13. marts 2012 af tony tango (Slettet)

#6 er det dit alvor? :o 

prøv at genlæse de mig og munequita ha skrevet..


Brugbart svar (2)

Svar #8
13. marts 2012 af munequita (Slettet)

Læs mine rettelser i den anden tråd. Jeg forstår ikke hvorfor det ikke var nok med denne :S


Skriv et svar til: Er der nogen der kan hjælpe mig med en meget nem spanske!?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.