Generelt

Hjælp..

13. marts 2012 af maria00 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Heeeey folk. :))

Jeg har virkelig brug for jeres hjælp..

Jeg går nu i 8 klasse, og jeg nærmer mig i 9'ende uhaaaa. Jeg er ik så god i skolen, altså de karakter jeg har fået er VIRKELIG dårlige karakter, 02 og 4, men mest 02'er :(( .. Det er også min egen skyld at jeg ik har taget mig sammen, starten af skoleåret.. Nu sidder jeg og fortryder det sååååååååååå meget :(( .. Jeg er blivet såå træt, af den skole jeg går på. Jeg har så besluttet mig for at flytte skole, sådan så jeg kan begynde på noget HELT nyt.. Men idag var jeg på besøg (privatskole), men de sagde til mig at de gerne vil råd mig til at ik begynde der, fordi det kræver at man kan kineskisk WHAT?? tænkte jeg.. Jeg tænkte bare, så skal jeg ihvertfald ik flytte der.. Nu er jeg gået helt i stå, og ved ik hvor jeg skal flytte hen.. der er så mage privatskoler de har sådan nogen krav fx. at kunne kineskisk/ engelsk.. engelsk er jeg ik så skarp til.. idet hele taget har jeg ik det høje faglige niveau, som jeg som dansker burde at have..

Så sprøgsmålet er skal jeg bare flytte, og begynde på noget helt nyt / blive på den skole og tage mig sammen der, men som i ved er jeg træt af den skole, og jeg lærer ik rigtig noget, det er også en af grundene til jeg ik har så gode karakter, men de andre fra klassen, får meget højere karakter end hvad jeg gøre, fordi de arbejder hjemme osv.. nu skal jeg hellere ik skrive en helt blog, men håber i kan hjælpe mig søde mennesker. :D og give mig alt de råd i kan skrive.. altså hvordan jeg skal/kan begynde osvosv.. alt hvad i kommer i tanke om!!!


Brugbart svar (3)

Svar #1
13. marts 2012 af Imprafir (Slettet)

Hvis det lykkes de andre elever i din klasse at score de høje karakterer, selvom du "ikke lærer noget", burde det vel være muligt at forbedre dine karakterer på din nuværende skole. Genrelt har privatskoler et lidt højere fagligt niveau end folkeskoler, men det varierer selvfølgelig fra skole til skole. At man skal kunne kinesisk lyder ikke som en standard privatskole. Du skriver at de andre laver hjemmearbejde. Vil det sige at du ikke gør det? Hvis det er tilfældet kan det nok forklare en del af dine lave karakterer. Der må vel være nogle fag du er bedre til end andre. Fokuserer på det du er bedst til, og start der. Nogle gange er det nok blot at række hånden op i timerne og sørge for at læreren lægger mærke til at du er aktiv for at få høje karakterer, selvom det der kommer ud af din mund ikke nødvendigvis er på et særligt højt fagligt niveau. Lad være med at sætte for høje forventninger til dig selv i starten, eks. få dine 02'er op til nogle 4'er, 4'er til 7'er osv. Engelsk er egentlig ikke særlig svært at blive bedre til. Du ser sikker amerikanske film/serier, hvor meget af det engelske du kan kommer fra. Lærte selv stort set intet engelsk i folkeskolen, men formåede alligevel af score høje karakterer blot ved at se en masse amerikanske/britiske film og serier. Dette gælder generelt for alle sprog. Men det er selvfølgelig dig der i sidste ende afgører om du ønsker at skifte skole og starte på noget nyt.


Svar #2
13. marts 2012 af maria00 (Slettet)

Tusind tak for hjælpen, men vil lige spørge om har du nogen gode ideer/hjemmesider eller bøger hvis du nu kender nogen som du kan anbefale.. hvad som helst.. til hvordan jeg kan blive bedre fagligt, altså til de normale skolefag man har dansk,mat,fys,bio osv... fx. hvis det nu er hjemmesider i dansk så vil der stå noget om fx. óm de forskellige genre essay, novelle osv.. altså 8 klasses niveau det man burde kunne.. for jeg er gået glip af meget pga. fravær..

Håber du kan hjælpe. :D


Brugbart svar (2)

Svar #3
13. marts 2012 af rikkemortenseen (Slettet)

Hvad er dit gennemsnit på maria :)


Svar #4
13. marts 2012 af maria00 (Slettet)

ca. 3/4


Skriv et svar til: Hjælp..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.