Matematik

Integrering

15. marts 2012 af Santa77 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg har integreret en funktion i TI-Interactive men jeg kan ikke forstå hvorfor den får lige det den får. Er der nogen der kan hjælpe? 

 

Jeg vedlægger det 

 

 

Vedhæftet fil: mat inte.png

Brugbart svar (1)

Svar #1
15. marts 2012 af Andersen11 (Slettet)

Du bør kunne se, at ln(e) = 1. Men tilsyneladende er din computer ikke smart nok til at indse det.

∫ (6·ex - 2·x4 + 1) dx = 6·ex - (2/5)·x5 + x + k


Brugbart svar (1)

Svar #2
15. marts 2012 af peter lind

Det er noget tosset at dividere .det første led med ln(e) = 1. Ellers bruges at stamfunktionen til ex er ex og stamfunktionen til xn er xn+1/(n+1)


Brugbart svar (1)

Svar #3
15. marts 2012 af mathon

                        
                             6ex - (2/5)x5 + x  + k                           ( ln(e) = 1 )


Svar #4
15. marts 2012 af Santa77 (Slettet)

Okay det passer også bedre med det jeg fik :) Tusind tak 


Skriv et svar til: Integrering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.