Matematik

hjælp

16. marts 2012 af Aleynaa

Hej.. Er der nogle som vil tjekke om jeg har lavet det rigtigt?

Funktionen f(x) er givet ved forskriften f(x)=x2+2x+3.
Udfyld nedenstående skema:

x       -4    -3    -2   -1   0   1   2   3    4
f(x)  -21

f(x)=-42+2(-4)+3 = -21

ikke sandt ? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. marts 2012 af Andreww (Slettet)

(-4)2 = +16    (-4·(-4) = +16) 


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. marts 2012 af nielsenHTX

nej f(-4)=(-4)2+2(-4)+3=16-8+3=11


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. marts 2012 af mathon

 

                   x       -4    -3    -2   -1   0   1   2   3    4
                  f(x)    11
     6     3     2   3   6  11 18  27              


Svar #4
16. marts 2012 af Aleynaa

MAnge tak :)!!!!!!!!


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.