Dansk

Essay

22. marts 2012 af Skolepige1997 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej, jeg har virkelig brug for hjælp til mit essay, og det skal handle om lykke.. jeg er ikke nået særligt langt... og jeg er gået fuldstændigt i stå, og det skal være mindst to sider, og jeg har kun skrevet en halv....
det jeg har skrevet:

Essay om lykke:
Jeg sidder her i min lejlighed og kigger ud af vinduet. Pludselig ser jeg to unge mennesker gå hånd i hånd med hinanden.
Hvad er lykke egentlig? Er det kærlighed eller penge? Der er så mange ting der kan gøre mig lykkelig. Men en af de ting der gør mig allermest lykkelig, er kærlighed som dengang jeg mødte da jeg mødte min mand. Det var virkelig kærlighed.
Jeg arbejdede på en restaurant i København kaldet grøften, som ligger i tivoli. Jeg serverede for min mand, og ja. Man kan vist godt sige at det var kærlighed ved første blik. Han inviterede mig ud at spise et par gange, og vi besluttede os så for at blive kærester, nok efter den 8. gang tror jeg nok. Så efter et år tror jeg, så boede vi sammen. Han arbejdede som ingeniør for sit eget firma. Han tjente rigtig mange penge, men det var ligesom om at penge faktisk gjorde os rigtig, rigtig lykkelige, i starten. 
men lige pludselig indså vi at penge ikke rigtig var lykken, og vi besluttede os for at lade os skille. Vi nåede dog at få 3 børn. Jeg siger tit til mine børn at de skal gøre det der gør dem lykkelig. Og det der gør mig lykkelig, er mine børn.
Jeg håber at alt går godt for de unge mennesker, jeg står og kigger på.

 

 

det var så kun en halv side.....

 


 


Brugbart svar (2)

Svar #1
22. marts 2012 af SMS100 (Slettet)

Hej med dig

Jeg synes du har fat i et fint tema - gode overvejelser om, hvad det er som i virkeligheden gør os lykkelige. Jeg tænker, at du bare skal gøre historien mere detaljeret - skrive mere om, hvordan deres forhold i starten var lykkeligt på grund af penge og alle de ting de kunne lave (kom med en masse eksempler), men hvordan det så langsomt begyndte at gå galt (du kan skrive om, hvorfor det gik galt - skændtes de om penge, eller glemte de at tale sammen, eller arbejdede de for meget?). Så kan du skrive noget mere om deres skilsmisse - hvorfor tog de beslutningen om at blive skilt - og hvordan tog børnene det? Til sidste kan du slutte af som du gør - med at kvinden du skriver om tænker over, hvad der giver lykke i livet, og på sine børn - og de gode ønsker hun har for de to unge mennesker. 

Så altså - fortsæt endelig - mere af det du allerede har :)

SMS


Svar #2
23. marts 2012 af Skolepige1997 (Slettet)

MANGE GANGE TAK!!! :-)

jeg ville straks gå i gang med den nu, da den skal afleveres i morgen....

 TAK!!!!!


Skriv et svar til: Essay

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.