Matematik

isoler formlen

22. marts 2012 af mikman (Slettet) - Niveau: A-niveau

isoler q i formlen:  y2= q*x-q*a+k

kan bare ikke finde ud af den


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. marts 2012 af SuneChr

q(x - a) = y2 - k

Tag den så derfra.


Svar #2
22. marts 2012 af mikman (Slettet)

takker

nu tror jeg godt jeg kan tage den


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. marts 2012 af mathbj (Slettet)

Resultatet er vel: q = (y2 - k)/(x - a)!


Skriv et svar til: isoler formlen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.