Matematik

Isolering

26. marts 2012 af Justme92 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle sammen :-).

Hvis man skal isolerer t, i denne ligningen: 1*(5t-1)+(-2t)*3=0, hvordan kommer den så til at se ud?

.. På forhånd tak.


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. marts 2012 af NejTilSvampe


Svar #2
26. marts 2012 af Justme92 (Slettet)

Kommer den så til at hedde det her?

5*6√(1)

 


Brugbart svar (1)

Svar #3
26. marts 2012 af NejTilSvampe

kan du reducere venstre side lidt?


Svar #4
26. marts 2012 af Justme92 (Slettet)

Ganger man så bare 5 og 6 på hver side af lighedstegnet?

t-t=1*5*6

Men hvad gør man så med det der t-t?


Brugbart svar (1)

Svar #5
26. marts 2012 af NejTilSvampe

#4 - nej det gør man ikke :p 

du sætter t uden for en parentes


Brugbart svar (1)

Svar #6
26. marts 2012 af nielsenHTX

#4 hvis du har 5 æbler og skal bruge 6 æbler til æbletærte hvor mange mangler man så?

 


Svar #7
26. marts 2012 af Justme92 (Slettet)

t = 1/(5-6) ≈ 1/1

er det så rigtig? :-).


Brugbart svar (1)

Svar #8
26. marts 2012 af NejTilSvampe

#7 - 

(5-6) = -1


Brugbart svar (1)

Svar #9
26. marts 2012 af NejTilSvampe

I en anden tråd har du stillet et spørgsmål om differentialligninger - er der to personer der deler denne konto? Hvis ja, så ville det nok være en ide at spørge den person om hjælp.


Svar #10
26. marts 2012 af Justme92 (Slettet)

Nej, det er kun mig der bruger denne konto.


Brugbart svar (1)

Svar #11
26. marts 2012 af NejTilSvampe

Okay, så du går i 3.g, har matematik på A-niveau og kan ikke løse en lineær ligning?

Jeg prøver ikke at lyde hård men, jeg ville begynde at undersøge om ikke det er muligt at hyre en tutor hvis jeg var dig.


Skriv et svar til: Isolering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.