Spansk

3 linier til rettelse i spansk..haster

18. august 2005 af suzie (Slettet)
-Una pandilla es un grupo de los jovenes que (se mantenen unidos=holder sammen). Por ejemplo se ayudan mutuamente con los problemos.
-Los ninos huyen ”con nerviosas carcajadas” porque creen que está la bruja con verrugas en su cara e el vampire que va a chupar la sangre de los jovenes.
......................................................................................

den danske tekst:
- en bande er en gruppe af unge der holder sammen. f.eks. hjælper de hinanden med hinandens problemer.
-drengene løber"med nervøse latter" fordi de tror hun er en heks med vorter i ansigtet eller en vampyr som skal til at drikke blodet af de unge.

vil være meget taknemmelig hvis nogen lige kunne rette de grammatiske fejl..takker på forhånd:)

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. august 2005 af Duffy

-Una pandilla es un grupo de jÓvenes que ESTAR JUNTOS.

Por ejemplo se ayudan mutuamente con los problemAs.

-Los niÑos huyen ”con carcajadas nerviosas” porque creen que ELLA ES UNA bruja con verrugas en LA cara O UN VAMPIRO que va a TOMAR la sangre de los jÓvenes.


Duffy

Svar #2
18. august 2005 af suzie (Slettet)

mange tak for hjælpen..men har lige et spørgsmål..hvorfor skal det hedde ESTAR juntos, som du har skrevet..er det fordi det er generelt?jeg ville måske ha sagt estan i stedet for..

Brugbart svar (0)

Svar #3
18. august 2005 af Duffy

At være sammen med nogen = at befinde sig sammen med nogen.

At befinde sig = estar.


Duffy

Skriv et svar til: 3 linier til rettelse i spansk..haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.