Tysk

Hjælp til en sætning

28. marts 2012 af hare45 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hvordan siger man "Løsningen på opgaven får i I imorgen? :D


Brugbart svar (2)

Svar #1
28. marts 2012 af Tyskfødt (Slettet)

Die Lösung der Aufgabe ( = genitiv)  bekommt ihr morgen.


Svar #2
28. marts 2012 af hare45 (Slettet)

Så jeg skal ikke oversætte "på", og aufgave trækker det over i genitiv? :)


Brugbart svar (2)

Svar #3
28. marts 2012 af Tyskfødt (Slettet)

Løsningen på opgaven får i I imorgen = Opgavens løsning får i i morgen = Die Lösung der Aufgabe  bekommt ihr morgen


Skriv et svar til: Hjælp til en sætning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.