Matematik

eksponential

01. april 2012 af JTPUK (Slettet) - Niveau: B-niveau

 

Nedenstående tabel viser lufttrykket i stratosfæren i forskellige højder over jordoverfladen: Højde (km) 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Tryk (millibar) 226 193 165 141 120 103 88 75 64 55     Hvor mange procent falder trykket pr. km?   Hvor mange procent falder trykket, når højden forøges med 5 km?   To fly befinder sig i stratosfæren. På det ene fly måles et dobbelt så stort tryk som på det andet. Bestem, ud fra modellen, højdeforskellen mellem de to fly.   hjælp.... please

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. april 2012 af SuneChr

Eksponentiel regression.

Trykfald pr km      100%·[ f(x + 1) - f(x) ] / f(x)

Trykfald ved højdeøgning med 5 km    100%·[ f(x + 5) - f(x) ] / f(x)

Flyene        f(x1) = p        f(x2) = 2·p         De to flyvehøjder er da x1 og x2

Vedhæftet fil:SP SECC 0104121130.GIF

Svar #2
02. april 2012 af JTPUK (Slettet)

Jeg er ikke helt med.... skal jeg ikke bruge T ???


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. november 2012 af mathon

 

         p(h) = 1,443182•h2 - 63,332576•h + 749,024242

 R2 = 0,99942

 


Skriv et svar til: eksponential

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.