Matematik

eksponential ???

02. april 2012 af JTPUK (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej,

 

En eksponentiel funktion er det a*b^x eller b*a^x???

 

:-)


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. april 2012 af mathon

sædvanligvis skrives

                                             en eksponentialfunktion

                                                                                              f(x) = ax
 

                                             en eksponentiel funktion

                                                                                             f(x) = b·ax


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. april 2012 af anonym000

Er en eksponentialfunktion ikke bare det samme som en eksponentiel funktion, men hvor b=1 i eksponentialfunktion?

- - -

...............


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. april 2012 af mathon

   Jo


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. april 2012 af anonym000

OK.

- - -

...............


Skriv et svar til: eksponential ???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.