Matematik

Stamfunktioner

23. august 2005 af Marco (Slettet)
Angiv samtlige stamfunktioner til hver af følgende funktioner:

b) f(y) = (1-y)(y+1)
Jeg ved, at det skal give: y - ((1/3)y^3) + k

c) f(t) = (0,5)/(sqrt(t)) + 8
Jeg ved at det skal give sqrt(t) + 8t + k

Jeg ved dog ikke hvordan jeg skal komme frem til disse resultater... Håber I kan hjælpe mig på vej

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. august 2005 af Duffy

b) Prøv at gange parentesen ud.


Duffy

Brugbart svar (0)

Svar #2
23. august 2005 af Ole_chr (Slettet)

Giver -y^2 + 1...

Brugbart svar (0)

Svar #3
23. august 2005 af Ole_chr (Slettet)

Ups... forkert rum :D Kunne heller ikke forstå det jeg lavede :D

Svar #4
23. august 2005 af Marco (Slettet)

(1-y)(y+1) = -(y^2) + 1

Brugbart svar (0)

Svar #5
24. august 2005 af Epsilon (Slettet)

#4: Korrekt. Så mangler du blot at bestemme integralet

S[1 - y^2]dy

//Singularity

Skriv et svar til: Stamfunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.