Matematik

Hjælp!!

01. maj 2012 af hjælppptm (Slettet) - Niveau: 9. klasse

30% af 600kr er =?(Har brug for udregning, uden lommeregner)

25kr af 200kr er=?(Har brug for udregning, uden lommeregner)

15% af et beløb er 450kr hvad er hele beløbet?(Udregning)




- Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. maj 2012 af MySoul (Slettet)

30*600/100=?

25/200*100=? (stil op som brøk og forkort til hundrededel)

450/15*100=? (regn efter: 15*3000:100=450)


Skriv et svar til: Hjælp!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.