Matematik

HJÆLP

07. maj 2012 af Muliy123 (Slettet) - Niveau: A-niveau

En cirkel er givet ved ligningen

(x+2)^2+(y-2)^2=8

Bestem koordinatsættet til hvert af cirklens skæringspunkter med koordinatsystemets førsteakse.?

Hvad skal jeg gøre


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. maj 2012 af mette48 (Slettet)

På førsteaksen er y=0

indsæt dette og løs ligningen der fremkommer


Svar #2
07. maj 2012 af Muliy123 (Slettet)

 det bliver x^2+4x+y^2-4y=0 er det rigtigt!!!!!


Brugbart svar (2)

Svar #3
07. maj 2012 af mette48 (Slettet)

(x+2)^2+(y-2)^2=8

(x+2)^2+(0-2)^2=8

(x+2)2+4=8

(x+2)2=4


Svar #4
07. maj 2012 af Muliy123 (Slettet)

Åh nej var det bare det :) tusinde tak


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. marts 2015 af Colgate, (Slettet)

Hvordan finder man skæringspunkterne herefter?


Brugbart svar (0)

Svar #6
25. marts 2015 af mette48 (Slettet)

(x+2)2=4

x+2=±2

x=0 ∨ x=-4

skæringspunkter (x,y)=(0,0) eller (x.y)=(-4,0)


Brugbart svar (0)

Svar #7
25. marts 2015 af Colgate, (Slettet)

Tusind tak for hjælpen! :-)

Skriv et svar til: HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.