Engelsk
engelsk retning af tekst
26. august 2005 af
Miaks (Slettet)
The Nose that could not be satisfied:
When a human nose leaves a body, it develops its own eyes, ears, mouth, arms and it even gets a leg.
It has been held a secret for the nose for a long time, because we humanbeings need our nose. And we do not want them to jump around on the street. Because the nose only has one leg it can not walk, but only jump.
Well one day, and do not ask me how, my nose found out about the secret. And when I woke up that april morning, it was gone.
I was so sad, and I looked seriously silly without it. I could not smell anything, and I was really confused. Later my nose told me about what it had experienced on its one.
When my nose has detached from my face, and it had developed its own eyes,ears, mouth and the one leg (Which really hurted) it looked upon me, with its new eyes, to check that I was still asleep.. It jumped down my bed, and jumped across the room untill it came to my door. It was closed and its new leg was not long so it could not reach the handle. But after only ten minuttes, my mom opened the door. She must have thought that I was asleep because when she saw me sleeping she closed the door again. But my nose jumped out of the room while the door was still open. It had to jump silently so my mom would not see it. When my nose came out of the door its stomach said a strange sound, it was really hungry. My nose really loves icecream, and suddenly it was the only thing on its mind.
It jumped and jumped and jumped untill it came to the freezer. Luckily my dog lay next to it, and when my nose jumped up on it and really streched out, it could open the freezer. In the freezer lay a big icecream, one of those with choccolate and strawberry. My noses favourite! It opened the icecream and took a big bite. But, something strange happened it did not taste of anything. The favourite icecream was just a cold slimy clump. My nose closed the freezer again and sat down upon it, thinking really hard. It was no fun being on its own, it could not open the doors by itself and icecream had no taste. It climed down from the freezer again and jumped back into my room, luckily the door was now open because I was awake and terrified, nearly crying untill I saw my nose again. That is when it told me this story, and then it promised me never to run away again before I replaced it in the middle of my head. It was just like clipping something on, and I was so happy that it had not jumped away for forever.
If you don’t believe me, just look at Michael Jackson.. Why do you think that he is wearing a black material over the place where his nose should have been? I know that his nose has found out the secret too, and it has run away… But sometimes you see him with it, because when it is eating time, it is not fun for the nose being on its own.
When a human nose leaves a body, it develops its own eyes, ears, mouth, arms and it even gets a leg.
It has been held a secret for the nose for a long time, because we humanbeings need our nose. And we do not want them to jump around on the street. Because the nose only has one leg it can not walk, but only jump.
Well one day, and do not ask me how, my nose found out about the secret. And when I woke up that april morning, it was gone.
I was so sad, and I looked seriously silly without it. I could not smell anything, and I was really confused. Later my nose told me about what it had experienced on its one.
When my nose has detached from my face, and it had developed its own eyes,ears, mouth and the one leg (Which really hurted) it looked upon me, with its new eyes, to check that I was still asleep.. It jumped down my bed, and jumped across the room untill it came to my door. It was closed and its new leg was not long so it could not reach the handle. But after only ten minuttes, my mom opened the door. She must have thought that I was asleep because when she saw me sleeping she closed the door again. But my nose jumped out of the room while the door was still open. It had to jump silently so my mom would not see it. When my nose came out of the door its stomach said a strange sound, it was really hungry. My nose really loves icecream, and suddenly it was the only thing on its mind.
It jumped and jumped and jumped untill it came to the freezer. Luckily my dog lay next to it, and when my nose jumped up on it and really streched out, it could open the freezer. In the freezer lay a big icecream, one of those with choccolate and strawberry. My noses favourite! It opened the icecream and took a big bite. But, something strange happened it did not taste of anything. The favourite icecream was just a cold slimy clump. My nose closed the freezer again and sat down upon it, thinking really hard. It was no fun being on its own, it could not open the doors by itself and icecream had no taste. It climed down from the freezer again and jumped back into my room, luckily the door was now open because I was awake and terrified, nearly crying untill I saw my nose again. That is when it told me this story, and then it promised me never to run away again before I replaced it in the middle of my head. It was just like clipping something on, and I was so happy that it had not jumped away for forever.
If you don’t believe me, just look at Michael Jackson.. Why do you think that he is wearing a black material over the place where his nose should have been? I know that his nose has found out the secret too, and it has run away… But sometimes you see him with it, because when it is eating time, it is not fun for the nose being on its own.
Svar #1
26. august 2005 af Fingersen (Slettet)
Hej Miaks
Her er lidt:
develops = el. grows
held = slet
for the nose = to the nose
humanbeings = human beings
can not = cannot
Well.. = Well, one day,
april = April
seriously = very
about what = what
one = own
has detached = removed itself
had developed = grew
upon = at
down... = down from
untill = until (de gange hvor der er fejl)
came to = el. reached
long so = el. long enough to reach...
minuttes = minutes
said a strange... = made a strange sound. It was really hungry.
streched = stretched
icecream = adskilt i to ord (ret de gange der er fejl)
choccolate = chocolate
noses = nose's
strange happened... = It did, however, not taste of anything/have any particular flavour
clump = mass
upon it = slet det
icecream = ice creams
replaced it..... = put it back again.
clipping = putting
don't = do not
over the place = slet det
should have been = used to be
that = slet det
found the secret too = discovered the truth/secret as well,
MVH
Fingersen
Ret så underlig tekst, btw
Her er lidt:
develops = el. grows
held = slet
for the nose = to the nose
humanbeings = human beings
can not = cannot
Well.. = Well, one day,
april = April
seriously = very
about what = what
one = own
has detached = removed itself
had developed = grew
upon = at
down... = down from
untill = until (de gange hvor der er fejl)
came to = el. reached
long so = el. long enough to reach...
minuttes = minutes
said a strange... = made a strange sound. It was really hungry.
streched = stretched
icecream = adskilt i to ord (ret de gange der er fejl)
choccolate = chocolate
noses = nose's
strange happened... = It did, however, not taste of anything/have any particular flavour
clump = mass
upon it = slet det
icecream = ice creams
replaced it..... = put it back again.
clipping = putting
don't = do not
over the place = slet det
should have been = used to be
that = slet det
found the secret too = discovered the truth/secret as well,
MVH
Fingersen
Ret så underlig tekst, btw
Skriv et svar til: engelsk retning af tekst
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
