Spansk

ER DER VIRKELIG IKKE NOGEN DER KAN HJÆLPE????????? :( SPANSK...

15. maj 2012 af LineLine12 (Slettet)

A.Repetition af artikler (kendeord) §2 og possessive pronomener (ejestedord) § 5.6. Oversæt til spansk.
• En far = un padre
• En mor = un madre
• Lejligheden = apartamanto
• Maden = comida
• Min datter = Mi hija
• Vores penge = nuestro dinero
• Hendes huse = su casa
• Et land = un país
• Hånden= poco a poco


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. maj 2012 af Znk (Slettet)

• En far = un padre
• En mor = un madre
• Lejligheden = apartamanto
• Maden = comida
• Min datter = Mi hija
• Vores penge = nuestro dinero
• Hendes huse = su casa
• Et land = un país

ser meget rigtigt ud, men Hånden tror jeg ikke er rigtig.. er ikke sikker, men mener at det er noget med mano?

 


Svar #2
15. maj 2012 af LineLine12 (Slettet)

Tusind tak for dit svar :p

 

er dettet rigtigt så ??

 

B.Repetition af substantiver, genitiv og adjektiver §§ 3-4

1. Filmens titel er ”at vende tilbage”.


2. Instruktøren hedder Pedro Almodóvar og han er berømt i hele Spanien.

3. Hovedpersonen, Raimunda, er intelligent og smuk.

4. Hun bor i en billig lejlighed med en lille familie. Det er ikke en lykkelig familie.

Oversættelse

1.  El título del filme es "regresar".
2.  El director llamó Pedro Almodóvar y que es famoso en toda España.
3.  El personaje principal, Raimunda, es inteligente y hermosa.
4.  Ella vive en un apartamento barato, con una pequeña familia. No se trata de una familia feliz.


Brugbart svar (1)

Svar #3
15. maj 2012 af jbmm (Slettet)

• En far = un padre
• En mor = un madre
• Lejligheden = apartamanto el apartamento
• Maden = la comida
• Min datter = Mi hija
• Vores penge = nuestro dinero
• Hendes huse = su casa  sus casas
• Et land = un país
• Hånden= poco a poco la mano (selv om 'mano' ender på -o, er det et hunkønsord)


1.  El título del filme/de la película es "regresar".
2.  El director llamó  se llama Pedro Almodóvar y que es famoso en toda España.
3.  El personaje principal, Raimunda, es inteligente y hermosa.
4.  Ella vive en un apartamento barato, con una pequeña familia. No se trata de es una familia feliz.
 

 


Svar #4
15. maj 2012 af LineLine12 (Slettet)

Tusind Tusind tak ..


Brugbart svar (2)

Svar #5
15. maj 2012 af Anxyous (Slettet)

Undlad fremover venligst at oprette indlæg med titler som "ER DER VIRKELIG IKKE NOGEN DER KAN HJÆLPE????????? :( SPANSK..."


Brugbart svar (2)

Svar #6
16. maj 2012 af munequita (Slettet)

ja, du må sku have lidt tålmodighed!! Vi kan desværre ikke hoppe og springe som i vil have det. I må lære at poste i god tid så i kan nå at få noget hjælp. Lige i spanskdelen er det ikke fordi der er tonsvis af hjælpere... så tålmodighed for søren!


Brugbart svar (1)

Svar #7
16. maj 2012 af jbmm (Slettet)

Sørgeligt, men sandt - de sidste 4 sætninger var også bare en Google oversættelse.

Hvor er du altså "dygtig" til at bruge Google Translate!!!

Så pas på hende Shakiline!!


Brugbart svar (3)

Svar #8
22. maj 2012 af katarina93 (Slettet)

Hedder filmen ikke "Volver" :D


Skriv et svar til: ER DER VIRKELIG IKKE NOGEN DER KAN HJÆLPE????????? :( SPANSK...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.