Matematik

HjÆlP Math!!!!

27. august 2005 af Mathias N (Slettet)
http://up.peecee.dk/view.php?id=14278 Opgaverne er på denne side Tak på forhånd

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. august 2005 af IBM (Slettet)

Prøv da lige selv først.

Svar #2
27. august 2005 af Mathias N (Slettet)

har prøvet men kan ikke forstå det :S Nogen som gider og hjælpe

Brugbart svar (0)

Svar #3
27. august 2005 af IBM (Slettet)

3x+2(x+4)=18
3x+2x+8=18
5x=10
x=2

Prøv så de øvrige ligninger.

Svar #4
27. august 2005 af Mathias N (Slettet)

Tak IBM men forstår det stadig ikke

Svar #5
27. august 2005 af Mathias N (Slettet)

3x =6

Brugbart svar (0)

Svar #6
27. august 2005 af IBM (Slettet)

Hvad er det for en opgave?

Svar #7
27. august 2005 af Mathias N (Slettet)

ligningerne og det med arealerne

Brugbart svar (0)

Svar #8
27. august 2005 af Waterhouse (Slettet)

I den med arealerne finder du bare arealet af en firkant, og så tæller hvor mange firkanter figuren består af.

Hvad er det helt præcist du ikke kan finde ud af ved ligningerne? Hvis det er grundlæggende reducering, så prøv at læse afsnittet om det i din bog igennem et par gange - vil tro det giver mere end at få os til at regne dem igennem...

Svar #9
27. august 2005 af Mathias N (Slettet)

hmm ok..! troede at nogle ville hjælpe

Brugbart svar (0)

Svar #10
27. august 2005 af Waterhouse (Slettet)

Det vil nogen også gerne, men nogen vil ikke bare give dig resultaterne til opgaverne.

Kom i det mindste med dine egne udregninger, så kan vi se hvor det er det går galt.

Brugbart svar (0)

Svar #11
27. august 2005 af IBM (Slettet)

Vi prøver.

Svar #12
27. august 2005 af Mathias N (Slettet)

ok mange tak..!

Svar #13
27. august 2005 af Mathias N (Slettet)

2 sek :)

Svar #14
27. august 2005 af Mathias N (Slettet)

3x + 2(x + 4) =18 X=2

5x - 3(x+ 1) =9 X=3

2x + 3 (x+4) = 17 X= 4

Brugbart svar (0)

Svar #15
27. august 2005 af IBM (Slettet)

5x - 3(x+ 1) = 9
5x-3x-3 = 9
2x=12
x=6

2x + 3 (x+4) = 17
2x+3x+12=17
5x=5
x=1

Svar #16
27. august 2005 af Mathias N (Slettet)

hmm de andre har jeg svaret

opg 3 x=2

opg 4 X=6

opg 5 X= 3

opg 6 x=4

opg 7 x= 2

opg 8 x= 3

opg 9 X= 4

opg 10 = x= 6

Svar #17
27. august 2005 af Mathias N (Slettet)

rettelse?

Svar #18
27. august 2005 af Mathias N (Slettet)

hjælp tak

Svar #19
27. august 2005 af Mathias N (Slettet)

??

Brugbart svar (0)

Svar #20
27. august 2005 af Waterhouse (Slettet)

Opgave 5 og 6 er rigtige. Forresten kan du selv tjekke om dit resultat er rigtigt, ved at sætte den fundne x-værdi ind i udtrykket, og se om det går op.

Vi tager opgave 8 som eksempel:

10x-4*(2x-1)=14

så ganger vi parantesen ud:

10x-8x+4=14
<=>
2x+4=14
<=>
2x=10
<=>
x=5

Forrige 1 2 Næste

Der er 37 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.