Fysik

Termodynamik

28. maj 2012 af Aleci (Slettet) - Niveau: B-niveau

 

vi har fået nogle resultater på denne opgave men jeg kan ikke komme frem til det rigtige så håbede lidt på at en ville gennemgå opgaven her med udregninger. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. maj 2012 af Andersen11 (Slettet)

Benyt samme fremgangsmåde som i din anden opgave https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1196593


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. maj 2012 af mathon

begyndelsesfacts:
                                  n(N2) = m/M = (35 g) / (28,014 g/mol) ≈ 1,25 mol

                                  T = p·V / (n·R) = (3·106 Pa)·(0,003 m3) / ((1,25 mol)·(8,31451 Pa·m3/(mol·K)) ≈ 866 K


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. maj 2012 af mathon

samt
 


Skriv et svar til: Termodynamik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.