Matematik

Fryserum/Rektangel

29. maj 2012 af nimse607 (Slettet)

Jeg har en opgave der lyder 
Et fryserum på 22m3 har et gulv areal på 10.2m2

Hvor højt er der til loftet? 

-Rummet er rektangulært og 400cm på den lange led 

hvor langt er rummet på den korte led? 

-væggene er 155 mm tykke 

hvor mange m2gulvarealet i rummet i alt optager inkl. væggene?

 

Please hjælp mig, har googlet og kigget i alle mine notater og det skal afleveres fredag og jeg har prøvet alt, 
please hjælp! 

 

Please bare kom med nogle formler :S


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. maj 2012 af jnl123

Højde til loftet givet ved rumfang og areal:

m3/m2 = m

Længde af side givet ved areal of længde af anden side:

m2 / (cm / 100) = m

Areal af vægge:

2*((mm/1000) * side1) + 2*((mm/1000) * side1) = m2

læg dette til 10.2


Svar #2
29. maj 2012 af nimse607 (Slettet)

#1


Højde til loftet givet ved rumfang og areal:

m3/m2 = m

 

det vil sige " 22 / 10, 2 = 2,15 m " ?? 


Brugbart svar (1)

Svar #3
29. maj 2012 af jnl123

#2 jeps


Skriv et svar til: Fryserum/Rektangel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.