Matematik

Differentialligning

30. maj 2012 af student1905 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Gør rede for, at funktionen f(x)=(x+1) * e^x
er en løsning til differentialligningen:

dy/dx=y+ (y)/(x+1)
.


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. maj 2012 af nielsenHTX

vis at

 f '(x)=f(x)+(f(x))/(x+1)


Skriv et svar til: Differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.