Matematik

Integralregning

30. maj 2012 af student1905 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Svar #1
30. maj 2012 af student1905 (Slettet)


Svar #2
30. maj 2012 af student1905 (Slettet)

Opgave 12 i opgavesættet

http://www.uvm.dk/Uddannelser-og-dagtilbud/Gymnasiale-uddannelser/Proever-og-eksamen/Skriftlige-opgavesaet/~/media/UVM/Filer/Udd/Gym/PDF12/Proever%20og%20eksamen/120525%201stx121

%20MAT%20A.ashx

 

det sidste led skal også være det .. man kan bare ikk se det på grund af reklamerne til højre


Brugbart svar (1)

Svar #3
30. maj 2012 af jnl123

det er vist samme opgave der skrives om her:

 

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1199363


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. maj 2012 af 012343210

Opgave 1

- finde skæring med x-aksen (x=+-4)

- integrere funktionen fra -4 til +4 (F(x)=4x-x^3/12, A=21,33

Opgave 2

- Efter som b=0 (f(x)=ax^2+bx+c) findes toppunktet i x=0 og spejles i y-aksen, derfor er kassens dimentioner brede gange højde: 2x*f(x)

A=2x*(4-x^2/4)=8x-x^3/2 <- hvilket også passer med at give 0 når x=0 og x=4


Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.