Matematik

integrale, haster

31. maj 2012 af mitjilo (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg skal bestemme arealet af et gråtonet område  mellem f(x)= 1-e^(1/4*x^2-1) og linjen y=-x+2
bemærk at det er det areal, der er begrænset af y-aksen, og ikke x-aksen, så arealet ligner lidt et næb.
hvordan gør jeg, og hvordan (for min lommeregner fungerede lidt mærkeligt og jeg mistede overblikket
please svar udførlig og lidt hurtigt:)
på forhånd takJeg skal bestemme arealet af et gråtonet område  mellem f(x)= 1-e^(1/4*x^2-1) og linjen y=-x+2

bemærk at det er det areal, der er begrænset af y-aksen, og ikke x-aksen, så arealet ligner lidt et næb.
hvordan gør jeg, og hvordan (for min lommeregner fungerede lidt mærkeligt og jeg mistede overblikket
please svar udførlig og lidt hurtigt:)
på forhånd tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
31. maj 2012 af PeterValberg

Du skulle vel ikke tilfældigvis sidde til skriftlig eksamen i mat A i øjeblikket ?

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. maj 2012 af LukasPedersen (Slettet)

Fy, det må man ikke! Nå, men nu er det alligevel for sent - fandt du ud af det?


Skriv et svar til: integrale, haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.