Matematik

Isoler T2..Haster !!

29. august 2005 af Ritta (Slettet)
hvordan isolerer man T2 i denne formel.??

ln*(K1/k2)=(E/R)*((1/T2)-(1/T1))

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. august 2005 af 2835 (Slettet)

1. divider med (E/R) på begge sider
2. læg ((1/T1)/(E/R)) til på begge sider.

::2835::
WWW:GYM-OPG.WEBBYEN.DK

Brugbart svar (0)

Svar #2
29. august 2005 af Waterhouse (Slettet)

ln*(K1/k2)=(E/R)*((1/T2)-(1/T1))
<=>
ln(K1/K2)/(E/R)=(1/T2)-(1/T1)
<=>
ln(K1/K2)/(E/R)+(1/T1)=1/T2
<=>
1/[ln(K1/K2)/(E/R)+(1/T1)]=T2

Udtrykket på venstresiden kan du så nok gøre lidt pænere.

Brugbart svar (0)

Svar #3
29. august 2005 af 2835 (Slettet)

#1

Jeg kom til at se forkert på parenteserne, GLEM #1, den er forkert

::2835::
WWW:GYM-OPG.WEBBYEN.DK

Svar #4
29. august 2005 af Ritta (Slettet)

okay.. tusind tak.. men hvordan får jeg det pænere på venstre side??

Brugbart svar (0)

Svar #5
18. marts 2015 af MatBioFyKe (Slettet)

Jeg folkens, skal faktisk udlede den formel - og er simpelt hen på bar bund. Er de rnogen som enten kan fortælle det, eller hjælpe med at finde litteratur der udleder den, så jeg kan forstå det?


Brugbart svar (0)

Svar #6
18. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

#5

Skal du udlede formlen

        ln(k2/k1) = (E/R)·((1/T2) - (1/T1))     ?

I hvilken sammenhæng forekommer denne formel?


Skriv et svar til: Isoler T2..Haster !!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.