Dansk

m.v ?

04. juni 2012 af OurHearts (Slettet)

hvad står m.v for ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. juni 2012 af Tyrael (Slettet)

m.v. = med videre


Svar #2
04. juni 2012 af OurHearts (Slettet)

hvad med etc? og tak !


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. juni 2012 af Tyrael (Slettet)

etc. = et cetera (latin) = og så videre

De fleste af sådanne forkortelser kan findes ved at bruge Google eller ved at bruge en ordbog. 


Skriv et svar til: m.v ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.