Matematik
Mat. bevis
30. august 2005 af
Snemanden (Slettet)
Hejsa..
Hvordan kan jeg bevise at
c¨2 = a¨2 + b¨2 - 2ab (Det er alle vektorer)
Herfra skal jeg benytte dette til at bevise en af cosinusrelationerne for en trekant.
Jeg ved at:
a=CB
b=CA
c=AB
|AB|2 = AB2= ( AC − BC)2
= AC2 + Bc2 - 2(AC · Bc)
= b¨2 + a¨2 - 2ba
Er det rigtig?
Og hvordan kommer jeg til cos?
Håber jeg kan få et hint!
Hejsa..
Hvordan kan jeg bevise at
c¨2 = a¨2 + b¨2 - 2ab (Det er alle vektorer)
Herfra skal jeg benytte dette til at bevise en af cosinusrelationerne for en trekant.
Jeg ved at:
a=CB
b=CA
c=AB
|AB|2 = AB2= ( AC − BC)2
= AC2 + Bc2 - 2(AC · Bc)
= b¨2 + a¨2 - 2ba
Er det rigtig?
Og hvordan kommer jeg til cos?
Håber jeg kan få et hint!
Skriv et svar til: Mat. bevis
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
