Matematik
Hjælp til Mat
30. august 2005 af
Noa (Slettet)
har en opgave som jeg bare ikke kan finde ud af er der nogen der kan fortælle mig hvad jeg skal?
om den kontinuerte funkt oplyses at
2 2 4
S f(x)dx =2 S f(x)dx=5 S f(x)dx=7
-1 -3 -3
angiv:
-1
S f(x)dx
2
Nogen der ved hvad man skal gøre???
om den kontinuerte funkt oplyses at
2 2 4
S f(x)dx =2 S f(x)dx=5 S f(x)dx=7
-1 -3 -3
angiv:
-1
S f(x)dx
2
Nogen der ved hvad man skal gøre???
Svar #1
30. august 2005 af Noa (Slettet)
ok man kan ikke se det ordenligt prøver at skrive det på en anden måde
om den kontinuerte funkt oplyses at
S fra -1 til 2 f(x)dx =2
S fra -3 til 2 f(x) dx=5
S fra -3 til 4 f(x) dx=7
angiv:
-1
S f(x)dx
2
om den kontinuerte funkt oplyses at
S fra -1 til 2 f(x)dx =2
S fra -3 til 2 f(x) dx=5
S fra -3 til 4 f(x) dx=7
angiv:
-1
S f(x)dx
2
Svar #3
30. august 2005 af Epsilon (Slettet)
#2:
For en kontinuert funktion f, som er integrabel i [a;b], gælder det per definition, at
a
S[f(x)]dx =
b
b
-S[f(x)]dx
a
Brug dette i den konkrete opgave.
//Epsilon
For en kontinuert funktion f, som er integrabel i [a;b], gælder det per definition, at
a
S[f(x)]dx =
b
b
-S[f(x)]dx
a
Brug dette i den konkrete opgave.
//Epsilon
Skriv et svar til: Hjælp til Mat
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
