Historie

SØGER HJÆLP TIL HISTORIE - ODENSE

08. juni 2012 af Japper-Marie (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle. 

D. 27/06-2012 bliver jeg student, men dette kommer ikke af sig selv. D. 26/06 trækker jeg mit emne i historie, og kunne i den forbindelse godt tænke mig at finde en som gad at hjælpe et par timer tirsdag d. 27. Dette er selvfølgelig imod betaling. 

Hvis der er nogen som er klar på at hjælpe, kan jeg kontaktes her, eller på 27824281. 

- Camilla. 


Brugbart svar (2)

Svar #1
09. juni 2012 af JonasKbh (Slettet)

Hej Camilla.

Jeg vil ikke tilbyde min hjælp, men vil give dig et godt råd, da du ikke er den første der prøver at betale sig fra nogle problemer.

Du trækker d. 26.6. Der er altså minimum 15 dage at læse i endnu. Hvis du læser bare 50-70 sider om dagen og tager/læser noter, så er du godt igang.

Når du trækker, så er det maksimalt 15 sider ukendt stof, altså under en halv times læsestof. Derefter har du et helt døgn (!!) at forberede dig i. Emneområderne på STX er delt op i 9-15 forløb, så du kan hurtigt lokalisere, hvilken periode du skal se på. Og så læser du ellers bare, og holder dig hele tiden for øje, hvad dit spørgsmål går ud på.

Hvis du har bare fulgt et minimum med, og kan læse nogenlunde hurtigt, så er der håb endnu.

Mit bedste råd er, at du ikke sidder og bruger tid på google, wikipedia og studienet. Din lærer stiller spørgsmål ud fra de tekster du får udleveret og ud fra pensum, så svarene ligger ikke på nettet.

Mvh,

Jonas


Skriv et svar til: SØGER HJÆLP TIL HISTORIE - ODENSE

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.