Matematik

trigonometriske funktioner

10. juni 2012 af Romaldo7 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej allesammen :D

hvordan differentierer man de trigonometriske funktioner?

håber i kan hjælpe :D

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. juni 2012 af Krabasken (Slettet)

sin' = cos

cos' = -sin

tan' = 1+tan2 eller 1/cos2

- og hvis du skulle komme til at åbne din mat.-bog, så står det osse dér   ;-)


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. juni 2012 af SuneChr

Det må undre, at man som STX 3. års elev stiller spørgsmålet, og snart skal til eksamen på A-niveau ?

Er dette en tendens, eller stiller jeg for store krav?


Brugbart svar (1)

Svar #3
10. juni 2012 af Andreww (Slettet)

Folk er - fagligt - forskellige, og prioriterer fagene forskelligt, både afhængigt af videre studieretning og interesse.


Skriv et svar til: trigonometriske funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.