Dansk

Synopsis

10. juni 2012 af ulla7 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej!

Min venninde skal lave synopsis og har trukket bogen "Supernova" af Anders Johansen..... 

Hun skal så finde en bog der ligner "Supernova".

Er der nogen af jer der kender en bog der ligner "Supernova"???
 

 

På forhånd tak! ;-)

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. juni 2012 af Nilletøz (Slettet)

Hvad handler den om? Hvilket tema har den? Det er lidt lettere at vejlede om bøger, der kan ligne, hvis man ved, hvad den skal ligne :) 


Svar #2
10. juni 2012 af ulla7 (Slettet)

"Bogen handler om drengen Sten, hans venner og interesser. Sten går til psykolog, fordi han har/havde svært ved at styrer sit tempremang. Han blev så stærk som en supernova, der er 40.000.000 gange stærkere end solen. Men sådan er han ikke mere, nu er han den cool og tough Sten. En dag hvor ham og vennerne er nede og spise i pølsevogen, mødere de tre piger, indvandrer piger. Sten og vennerne går over og snakker med dem. Sten bliver forelsket i Teki, den ældste af de tre piger. De følgende dage vænder Sten tilbage, for at se om Teki er der, men det sker ikke så tit hun er. Som tiden skred frem, udvrikede deres forhold sig. "

 

 

Engang eksploderede jeg daglig og blev en supernova, 40.000.000 gange stærkere end solen. Nu er jeg en cool og tough Sten.
Mine interesser er flyene, stjernerne og Roisin Murphy.
Mine venner hedder Lukas og Søren Snif. Vi bor helt derude, hvor gyllevognen overhaler, og man drikker sig stiv i Danish Pride.
Min fremtid taler vi ikke om.
Måske sker der ting hjemme hos os, som ikke må ske.

 

 

De ting som jeg lige har skrevet handler den om ;-)


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. juni 2012 af Nilletøz (Slettet)

Det siger egentlig ikke ret meget om handlingen og tekstens tema. Har den flere temaer? Har det nogen betydning, at han engang har haft et heftigt temperament og går til psykolog? Hvad sker der senere mellem ham og pigen? Har det nogen betydning, at hun er indvandrer? 

Desuden læste jeg de indslag, da jeg søgte på bogen på nettet. Boghallen.dk og saxo.dk har de to beskrivelser. De er lavet til, at man skal blive interesseret i at læse bogen - ikke til at referere dem. 


Skriv et svar til: Synopsis

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.